Café Ros

Konditori & Bistro

Meny

Vi erbjuder ett brett sortiment av mackor, bakelser, tårtor, varma maträtter, kalla maträtter, hälsotallrikar, sallader, bröd, färskpressade juicer, smoothies och frukostpaket på vardagar från kl.07.00.
Vi har även dagenslunch måndag till fredag inklusive salladsbuffé och vårt goda kaffe mellan 11.00 och 14.30. Det finns alltid möjlighet att ta med sig maträtter, efterrätter och dryck i våra Take away dryck och matförpackningar.


Frukost

Hos oss kan du alltid starta dagen med den viktigaste måltiden på dagen. Vi erbjuder varierande frukostpaket från 07.00 så du kan börja med att roa dig en stund på Caféet innan du far iväg. Har du bråttom, ingen fara, vi har även take-awayfrukost!

Fika

När du är sugen på något extra sött har vi det du behöver. Café Ros erbjuder ett brett sortiment av färska bakverk och efterrätter för den som uppskattar det goda i livet!

Kaffe & Te

Vi har ett brett urval av kaffe, vare sig du är sugen på en stor krämig latte, cappuccino, americano, macchiato, m.m eller bara en vanlig kopp bryggkaffe samt flera väldoftande och smakfulla tesmaker såsom ekologisk mango & citrus, rooibos chai, earl of organic, mm.

Vi har även koffeinfritt kaffe för de som är sugna på en koffeinfri americano!

Lunch

Vi har dagens lunch vardagar mellan 11.00 till 14.30 då vi erbjuder olika variationer av varma och kalla maträtter samt hälsotallrikar där salladsbuffé, bröd, smör och kaffe ingår. I övrigt erbjuder vi flera olika maträtter såsom pastarätter, pajer, lasagne, hälsotallrikar, sallader, grillade focaccia, panini, mm som mättar och nöjer beroende på vad du är sugen på för dagen.

Smoothie

Är du sugen på något gott och samtidigt nyttigt så är våra smoothies med färska frukt ett bra alternativ.

Evenemang

Det går även att boka Caféet till diverse evenemang såsom konferenser, möten, afterwork, föreningsmöten, födelsedagsfirande, studentfester, förlovningsfester, m.m.

Vi kan såklart arrangera event för större sällskap, vår salong rymmer uppemot minst 80 sittplatser.

Vi ordnar allt åt dig, både innan och efter.

Catering

Vi underlättar vardagen för dig och ditt företag vid stora möten, konferenser, event, utbildningar, mm.

Beställ dina mackor, smörgåsar, mat, hälsotallrikar, sallader, dryck, bakelser, fikabröd, smörgåstårtor, figurtårtor och mycket mer.. hos oss i förväg så ordanar vi allt åt er.

Figurtårtor

Det är alltid överraskande och unikt med figurtårtor till olika tillfällen.

Hos oss kan du beställa din figurtårta med din favorit smak!

Kom gärna in till oss och kika i vår katalog för att få inspiration

Bröd

Hos oss kan du alltid köpa färskt och nybakat bröd för varje dag, helg som vardag! 

 

   

 

Café Ros

Konditori & Bistro